Foredrag om samarbejde og kollegaskab - Nå jeres mål med et stærkere samarbejde og øget produktivitet

Foredrag om samarbejde og kollegaskab giver jer konkrete værktøjer til at skabe gode arbejdsrelationer og kollegial samspil, der fører til bedre resultater

Tag en uforpligtende snak med mig og hør om mulighederne og hvad et foredrag kan gøre hos jer

Foredrag om samarbejde og kollegaskab - Det tager I med

Konkrete værktøjer til at styrke samarbejdet - baseret på forskning i adfærdsændringer

Øget produktivitet og trivsel på arbejdspladsen gennem fokus på samarbejde

Selvindsigt hos medarbejderne – tankerne bliver sat igang undervejs og skubbet til refleksionerne i forhold til deres egen rolle i i samarbejdet – og hvad der kan arbejdes med

Redskab til at kunne identificerer holdets udfordringer og arbejde mod effektfulde løsninger

Hilding Anders – foredrag for 30 funktionærer til statusmøde
... Meget levende gengivelse af en fortælling, som i hvert fald i min optik nok tog udgangspunkt i cykling – men som så absolut er relevant for netop det, vi står i.
I forbindelse med et heldagsmøde for vores funktionærer med fokus på: "hvor står vi nu?", "hvad skal vi opnå?", havde vi besøg af Mads, som rundede dagen af med et indlæg, som var virkeligt godt og bandt de forskellige emner, som vi havde haft fokus på i løbet af dagen, godt sammen. Der var en fin rød tråd i relation til hele dagen.
Særligt forsøger vi at italesætte vores "placering i feltet" ––> er det forrest i feltet, hvor vi selv kan definere og har indflydelse – eller er det bagerst, hvor der opstår frustration over ikke at kunne følge med?"

Kirsten Sønderskov Andersen – Adm. Direktør

Foredrag Hilding Anders

Coloplast – foredrag for 40 ingeniører og fagspecialister til teamdag
 ... Mads Herschend var dagens "overraskelse" på vores teamdag, og Mads formåede med stor energi, humor og gode analogier fra cykelverdenen at få samtlige deltagere til at reflektere over sin egen livsindstilling og tilgang til sit arbejde.
Det var perfekt afsæt for os, der som ny sammenbragt afdeling med stor diversitet både i forhold til kompetencer og personprofiler har en masse at lære i forhold til samarbejde med forskellige roller og ansvar.
1 NED / 1 OP er blevet en fælles referenceramme i vores afdeling."

Pernille Guldager – Head of Pilot Plant Material Processing Coloplast

Coloplast foredrag

Oprethold et effektfuldt samarbejde på holdet

SÅDAN SKABER I HELT KOKRET ET STÆRKT SAMARBEJDE – OG PRÆSTERER BEDRE SOM HOLD

Gå fra solopræstationer til samarbejde og løft niveauet. 

Mennesker reagerer forskelligt ved udfordringer og forandringer. Men hvad kan man som individ og i særdeleshed som kolleger gøre for at opretholde det stærke samarbejde?

Dette foredrag lægger vægt på en proaktiv tilgang – fremfor en reaktiv. Helt specifikt hvilken adfærd der skal til for at navigere i hverdagen som et hold.

Vil du have Mads ud og holde foredrag om samarbejde og kollegaskab for jeres medarbejdere?
Jeg kan hjælpe jeres arbejdsplads med at optimere samarbejdet. Lad os tage en uforpligtende snak med udgangspunkt i jeres situation. 

Kontakt

Mads Herschend
Tlf: 2616 1019
E-mail: foredrag@madsherschend.dk

Kontakt og book foredragsholder athenas