Referencer og udtalelser

Referencer fra foredragsholder Mads Herschend

Derfor bliver jeg booket igen og igen

Jeg er nem at arbejde med

Jeg gør mit hjemmearbejde og sætter mig ind i jeres situation

Der snakkes direkte ind i deltagernes hverdag. Det er relaterbart og relevant

Deltagerne tager fra foredraget med konkrete redskaber til at ændre og påvirker den adfærd, de har fokus på

Der er viden om adfærdsændringer og samarbejde – men jeg får også folk til at grine. Nogle græder ligefrem... Men vigtigst af alt så inspirerer jeg deltagerne til at handle og gøre en forskel i deres hverdag 

Men lad være med at tage mine ord for gode varer... 

 

Se derimod en række referencer og udtalelser på foredragene fra arbejdspladser, hvor jeg har været på besøg og budt ind som adfærdsmekaniker.

Coloplast – foredrag for 40 ingeniører og fagspecialister til teamdag
 ... Mads Herschend var dagens "overraskelse" på vores teamdag, og Mads formåede med stor energi, humor og gode analogier fra cykelverdenen at få samtlige deltagere til at reflektere over sin egen indstilling og tilgang til sit arbejde.
Det var perfekt afsæt for os, der som ny sammenbragt afdeling med stor diversitet både i forhold til kompetencer og personprofiler har en masse at lære i forhold til samarbejde med forskellige roller og ansvar.
1 NED / 1 OP er blevet en fælles referenceramme i vores afdeling."

Pernille Guldager – Head of Pilot Plant Material Processing Coloplast

Referencer Coloplast foredrag

LEO Pharma – foredrag på engelsk for 100 medarbejdere i Global Medical Affairs, Marketing og Market Accesss
 ... Tusind tak for besøget til Mads. Det var vildt godt, at han kom med et perspektiv fra en anden verden end vores, og hjælpsomt hvordan han relaterede det til os – med lod os hver især være klogest på os selv.
Det er fedt at kunne sætte ord på, hvornår vi læner os op ad teamet, hvordan vi kan reflektere og planlægge, samt hvornår vi tager lead og eksekverer på opgaverne.

Ikke mindst at vi selv bestemmer, hvad vi stiller op med de vilkår, forandringerne byder.
#Uniting-to-drive-change"

Sine Espenhain – Strategic HR Business Partner Leo Pharma

Foredrag Leo Pharma

Royal Unibrew – foredrag for 140 konsulenter til salgsmøde
 ... Forrygende spændende, energifyldt og relevant foredrag, som med en uventet vinkel dragede rammende paralleller til den måde, vi vælger at agere på ift. forandringer og udfordringer. Vi fik sat tankerne i gang i forhold til de små ting, vi kan gøre for at spille hinanden gode, og tanker om hvordan vi påvirker hinanden på tværs af organisationen. Mads' fokus 1NED/1OP er allerede en del af vores kommunikation og fællessprog.
Derudover var det enormt motiverende at høre om Mads' "rejse", og om hvordan den rette indstilling kan få et menneske igennem selv de mest håbløse situationer. Tusind tak!”

Kasper Ryttersgaard – Commercial Director Royal Unibrew

Foredrag Royal Unibrew

H. Lundbeck A/S – foredrag for 30 IT-konsulenter
 ... Den feedback, der er kommet fra vores medarbejdere i flere afdelinger, er udelukkende af positiv karakter! "Inspirerende" er det udtryk, flest har brugt, og jeg har på kontoret hørt ”1NED / 1OP – FREMAD" citeret flere gange om ugen.
Det med at stoppe op og reflektere har været en god påmindelse. Ligeledes at man selv har indflydelse på, hvordan dagen den bliver. Mads fortalte med stor indlevelse og var god til at fastholde sit publikum.
Tak for at få sat gang i tankerne hos os!"

Didde Rein – Head of department IT Integration & SAP Basis

 

Referencer Lundbeck foredragsholder

Hilding Anders – foredrag for 30 funktionærer til statusmøde
... Meget levende gengivelse af en fortælling, som i hvert fald i min optik nok tog udgangspunkt i cykling – men som så absolut er relevant for netop det, vi står i.
I forbindelse med et heldagsmøde for vores funktionærer med fokus på: "hvor står vi nu?", "hvad skal vi opnå?", "ny træner ombord" og "hvad stiller det af krav?" havde vi besøg af Mads, som rundede dagen af med et indlæg, som var virkeligt godt og bandt de forskellige emner, som vi havde haft fokus på i løbet af dagen, godt sammen. Der var en fin rød tråd i relation til hele dagen. 

Særligt sektionen med "1 NED" og det at forberede sig og nogle gange stoppe op og evaluere var et budskab, som vi kan arbejde med. Heri var cykelretorikken og -referencerne et billede, vi kunne forholde os til ifht. at træde et skridt tilbage for at få overblik og lave en plan for at komme FREMAD.
Der var mange forskellige indtryk hos mine medarbejdere i forhold til Mads' ekstreme oplevelse med ulykken kontra hverdagen. Og forskellige holdninger blandt medarbejderne ifht. det at "ligge på hjul i hverdagen".
Særligt forsøger vi at italesætte vores "placering i feltet" ––> er det forrest i feltet, hvor vi selv kan definere og har indflydelse – eller er det bagerst, hvor der opstår frustration over ikke at kunne følge med?"

Kirsten Sønderskov Andersen – Adm. Direktør

Foredrag Hilding Anders

Region H - Center for IT & Medicore Teknologi – foredrag for 80 medarbejdere
... Tak for et godt indlæg! Vi oplevede stor tilfredshed blandt vores 80 medarbejdere i CIMT i Region Hovedstaden efter foredraget med Mads.
Han er humoristisk – og er en sjov formidler, der formår at koble de underholdende elementer sammen med input, der giver stof til eftertanke. Vi oplevede mange gode pointer i oplægget fra Mads, som skabte gode dialoger undervejs i foredraget og talte ind i vores hverdag."

Konsulent i CIMT – Region Hovedstaden

Region H foredrag

Fiskars – foredrag for ledergruppe
 ...1000 tak for skubbet Mads, og ikke mindst metaforen 1 OP og 1 NED. Det var meget relevant for vores ledergruppe ift. vores situation i Danmark, hvor vi har skulle forene forskellige gamle kulturer til én ny. Vi fik sat gange i tankerne og noget at arbejde med fremadrettet.”

Tomas Rotovnik – HR Director Scandinavia Fiskars

foredrag Fiskars

Har disse referencer skabt ro – så lad os tage en snak. Du kan kontakte mig ved at trykke på knappen herunder. Og ja... al kontakt er naturligvis uforpligtende.

Arla Foods – foredrag 14 deltagere til teammøde

 ...Forandringsledelse er noget, vi arbejder med hver eneste dag. Dels for at sikre at vores ambitiøse mål nås, men også for at udvikle os selv og virksomheden. I forandringsprocesser er det ofte svært at få alle med. Men via eksempler fra hans tidligere karriere som cykelrytter var Mads på en indlevende og engageret måde god til at perspektivere til vores hverdag og give os nogle konkrete og effektive værktøjer, som vi alle kan bruge i en travlt hverdag.”

Jens Baand Larsen – Customer Operations Director Arla Food

Referencer Arla Foods

Københavns Kommune - centermøde for 100 medarbejdere
 ...Tilbagemeldingerne fra mine afdelingsledere er meget positive. Først og fremmest fandt de Mads' foredrag tankevækkende og hans historie meget fascinerende og inspirerende. 1NED/1OP-billedet og -metaforen er brugbart ift. tackling af arbejdslivets udfordringer og omstillinger.
De synes, at det kunne bruges og overføres til deres situation, og at de vil bringe det med sig som en referenceramme ved kommende udviklingssamtaler, ifm. den snarlige fysiske flytning og andre situationer i en organisation, der jævnligt byder på omstillinger og forandringer.

Helle Schnedler - Centerchef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Referencer foredrag for Københavns Kommune

Beredskabsstyrelsen Sjælland – foredrag for 50 medarbejdere 

 ... Vi var meget tilfredse med Mads' besøg hos os i Beredskabsstyrelsen. Vi oplevede foredraget som en inspiration til og indsigt i, at vi ikke alle kan trække hele tiden – men at vi derimod  lykkes bedst, når vi formår at udnytte hele bredden på holdet. Erfaringer fra sportsverdenen viser ofte, at succes ligger gemt i evnen til at udnytte bredden maksimalt – og eksekvere på de rette tidspunkter. Dette formidlede Mads på en klar og original måde med referencer og paralleller fra cykelsporten.
Tak for dit besøg.

 Martin Vendelbo – stabschef i Beredskabsstyrelsen Sjælland

Protesekompagniet – foredrag for 20 medarbejdere 

 ... Det var en sand fornøjelse at have besøg af Mads i huset til vores teamdag! Der var en rigtig god stemning undervejs med snakke og diskussioner i foredraget – og mine folk var meget glade og positive efterfølgende – og fik energi af foredraget.Vi bruger og tænker allerede 1 NED / 1 OP som en fælles reference og talemåde, da vi alle er med på, hvad vi så taler om.

 Michael K. Kristensen – Adm. Direktør i Protesekompagniet

udtalelse foredrag vaner

Roskilde Kommune – afdelingsmøde for 45 medarbejdere fra den udkørende hjemmepleje 

 ... Det var et rigtigt godt foredrag, med levende og brugbare eksempler, hvor jeg kan drage parallel til en hverdag i vores hjemmepleje. Noget af det, jeg hæftede mig ved, var Mads' model med 1 NED og 1 OP samt udsagnet "FREMAD".
Mads' beskrivelse af, hvordan en gruppe fungere, var super god og relevant – om at være forrest i feltet eller hænge på bagerst i gruppen. Jeg fik mange positive udsagn fra mine medarbejdere, som jeg har taget nogle udklip fra her nedenfor:

– Mads var god til at få alle med- Hans positive tilgang til livet smittede af, og han var spændende at lytte til. Foredraget var også krydret med humor – noget er det, der huskes er "barberede ben smurt med kokosolie" 🙂 .....

– Jeg synes Mads' foredrag var meget brugbart i praksis. Han satte ord og billeder på noget, der kan italesætte de problematikker, vi står overfor i hverdagen, og være med til at vi flytter vores mindset og vores kultur til at vi er sammen om at løfte i flok...

– Vi fik en god inspiration til, hvordan man kan arbejde med gruppedynamik. Man kunne se sig selv i fortællingen: nogle gange er man med i front og andre gange er man mere tilbagelænet eller reflekterende...

 Dorthe Jensen – distriktsleder i den udkørende hjemmepleje Roskilde Kommune

Foredrag Roskilde Kommune

Juridisk Fakultet KU – foredrag for 25 medarbejdere i forskningsservice juridisk fakultet

 ...Vi har netop fået feedback fra Forskningsservice – og tilbagemeldingen var meget positiv! Den måde Mads samler sin fortælling, om det hanhar gået igennem, med en balancering mellem alvor, humor og dialog med vores ansatte virkede rigtigt godt.
Det har givet en høj grad af reflektion, både i forhold til hvordan vi påvirker hinanden, når vi hver dag møder ind på arbejdspladsen, men også hvordan vi kan bruge 1 NED og 1 OP i løbet af vores arbejdsdag på fakultetet.
Mads' besøg har bl.a. umiddelbart affødt, at vi i forskningsservice gerne vil have afholdt alle vores afdelingsmøder fysisk, så vi bedre kan mærke hinanden – i stedet for at det kun var hvert andet møde. Det er super fedt!”

Lykke Sennels-Andersen - Chef for forskningsservice, Juridisk Fakultet

God foredragsholder - Mads

Easyfood – foredrag for 190 medarbejdere i virksomheden

 ...Vi havde Mads på som foredragsholder i forbindelse med vores "anderledes arbejdsdag", hvor alle vores 160 medarbejdere bruger en dag på inspiration og læring. Mads formåede virkelig at få hele salen med i hans særdeles engagerende foredrag, hvor han bruger en kombination af humor, alvor og involvering af tilhørerne til at få placeret nogle budskaber, som vil komme enhver organisation til gode.
Her et par uger efter kan vi konstatere, at begreberne allerede er blevet en del af vores naturlige forståelse her i virksomheden.”

Flemming Paasch - Direktør Easyfood

Foredrag Easyfood

Psykiatri og Handicap – Bornholms Regionskommune for 20 medarbejdere

 ...Tak for et godt foredrag! Efter Mads var gået, havde vi en rigtige god drøftelse i teamet. Vi fandt frem til ca. 10 ord  og begreber fra Mads' indlæg, som vi fandt motiverende og relevante i forhold til vores arbejdsgang.
Vi har nu lavet en plakat, som hænger på kontoret, med de begreber – og som skal få os til at tænke, at vi selv har ansvaret for at få en god dag i afdelingen.
Det var særligt det her med "eget ansvar" i forhold til resten af holdet, som blev fremhævet – og som vi vil gøre brug af fremadrettet.
Hele afdelingen synes, at det var et godt, relevant og underholdende indspark!"

Louise Kennet - Udviklingskonsulent Center for Psykiatri og Handicap BRK 

udtalelse foredragsholder Mads Herschend

Selskabet for Odontologisk Praktik – foredrag for 40 tandlæger og klinikejere

 ...Vi lytte de intenst fra de første ord – vi skulle ikke fanges!
Jo – tandlæger kan bruge Mads' historier og tanker.
Jeg fandt ud af, at vi nærmest ALLE sad og sank en ekstra gang, da Mads fortalte om sine kranietraumer. Vi var ALLE helt med i, hvad Mads har gennemgået, og hvor heldig han har været – at han lever.
Der blev efterfølgende talt om, hvordan man kommer videre i kampen efter sådan et uheld, og vi kunne reflektere over vores klinik-udfordringer i et andet perspektiv.
Det med at træde et skridt tilbage - at gå 1 NED - og så kunne komme videre efterfølgende - 1 OP 1 - det blev taget til sig.
Mads' perspektiver og paralleller passer rigtigt godt sammen med tandlæger – og det var spændende at få input til at "placere sig godt i feltet" sammen med resten af klinikken – for at kunne komme fremad. Det glemmer nogle af os i den daglige spurt... for det er det ofte i hverdagen.
Det var så god respons efter foredraget – og jeg anbefaler Mads videre i netværket!

Maj-Britt Liliendahl – klinikejer, formand SOP og medlem af repræsentantskabet i Tandlægeforeningen

udtalelse foredrag tandlæger

GB Gruppen – foredrag for 20 salgskonsulenter og administration

 ... Mange tak for et meget inspirerende foredrag. Mine medarbejdere har flere gange både under konferencen og resten af weekenden rost foredraget og sagt, at det var mega inspirerende. Flere har videre på konferencen brugt og arbejdet med 1 NED og 1 OP.
Der er flere ting fra foredraget, der talte direkte ind i vores hverdag – og som vi kan bruge fortsat i vores arbejdsdag.
Det at få sat en historie og billeder på overspringshandlinger, som vi alle kender til, og det med at vælge dagens retning proaktivt - og placere sig godt i feltet - var givende.
I mine egne senere oplæg på konferencen kunne jeg bruge og flette en del af foredragets indhold og budskaber med ind. Det var en fornøjelse, at der var en rød tråd gennem hele konferencen.”

Preben Buckflash - Direktør GB Gruppen

Foredrag GB Gruppen

Sandvik – foredrag for salgsstyrke på 25 konsulenter til julesalgsmøde
 ...Tak for et rigtigt godt indlæg til vores salgsmøde!! Masser af positive tilbagemeldinger....
De tre aspekter med alvoren i en nær dødsoplevelse, humoren med bl.a. de barberede ben, og sidst "1 NED og 1 OP"-tilgangen som helt sikkert kan hjælpe alle - og specielt udvalgte af mine medarbejdere til at stoppe op, når der er aller mest travlt og sikre, at vi nu gør det rigtige, inden vi tilsætter endnu flere ressourcer.
Konklusionen er, at alle er glade og positive – og oplevede Mads' indlæg som et super indspark til vores salgsmøde.
1 NED er allerede i spil!”

Per Alfsen – Adm. Direktør Sandvik A/S

Foredrag Sandvik

Sukkertoppen – Socialpsykiatrisk Center Vejle

 ...På godt jysk var Mads' foredrag godt 🙂 Oversat til sjællandsk: det var fantastisk! Mads var tydelig og hans formidling sad lige i skabet.
Jeg har haft flere af vores borgere, som har refereret til Mads' oplæg, og jeg har netop hørt fra en anden afdeling, at der var en borger, hvor hans foredrag havde gjort stort indtryk: hun ville se, om hun selv kunne arbejde med tingene, når dagene blev trælse.
Jeg tænker, at Mads tilpassede foredraget og gjorde det "spiseligt" – og Mads var i øjenhøjde med vores borgere. Bare det at han kan huske deres navne gjorde stort indtryk på dem.
Når Mads en anden gang får en forespørgsel fra en institution, om han vil holde et oplæg hos dem – så vil min klare anbefaling være: gør det!
Mange tak for oplægget :)" 

 

Susanne Hjort Skelskov – Social- og Sundhedsassistent AKUT team Vejle

udtalelse vejle kommune foredrag

Rødt Team – 4 plejecentre Århus Midt - 90 medarbejdere

 ...Vi var rigtigt glade for oplægget for vores medarbejdere i Rødt Team - som for første gang var samlet efter sammenlægningen. Vi har kun fået positiv feedback fra medarbejderne. Vi kan helt sikkert bruge inputs og tanker i vores hverdag.
Det var en fantastisk eftermiddag for os alle!"

Dorrit Ribergaard – Leder af hjemmeplejen Vestervang, Århus Kommune

reference foredrag århus

Danske Tandplejere – foredrag for 20 tillidsrepræsentanter

 ...Danske Tandplejere havde fornøjelse af Mads Herschend til at afslutte vores arrangement for vores tillidsrepræsentanter på Hotel Nyborg Strand. Mads formår gennem sin personlige historie og rigtig historie at give noget videre til hans publikum, som er håndgribeligt og kan bruges i hverdagen." 

Elisabeth Gregersen - Formand Danske Tandplejere

Foredrag Danske Tandplejere

British American Tobacco – foredrag for 60 konsulenter til salgsmøde

…Vi havde fornøjelsen af at have Mads som et motivationsboost til et nationalt salgsmøde, hvor det for os var afgørende, at det ikke tog udgangspunkt i vores hverdag - men i hvad andre har gjort, når de møder store udfordringer.Dette skulle give os et andet perspektiv på udfordringer, som ofte bliver små i en kontekst som den oplevelse, Mads har været igennem. Ligeledes er der ikke noget, som går renere ind, end når det er rigtige følelser og tanker, der kommer på bordet.
Mads leverede et indlæg med humor, nerve og et stærkt mantra, som den dag idag stadig bruges i vores salgsorganisation.”

Tony Nybo Ebbesen – Sales Manager Retail

Foredrag British American Tobacco

Børneuniverset Esbjerg – personalemøde for 30 pædagoger i vuggestue og børnehave

…Tak for en fantastisk aften!
Mads sagde mange rigtige ting i forhold til vores hverdag – og en ting, som jeg oplever, at alle har taget med, er at det er ens egen mindset, der er afgørende for, hvilken dag vi får. Humør smitter - og det oplever vi alle hver dag.
Jeg tror på, at vi alle – både her på arbejdspladsen og derhjemme – er blevet meget inspirerede af Mads' oplæg hos os! Det var levende og helt fantastisk med parallellerne, der gjorde, at man ikke føler sig alene med sin følelser i forhold til de forskellige ting i hverdagen.
Jeg er meget imponeret over hans kamp, og det har været til stor inspiration for os! 

Solveig Uhre  – Leder

Referencer Esbjerg kommune foredrag

Randersgade Skole – personalemøde for 45 lærere

…Mange tak for besøget!
Det var spændende at høre, hvordan Mads har brugt sine erfaringer fra cykelverdenen i sin dagligdag.
Mads pointer og ikke mindst hans levering af sine pointer gav rigtig god mening for folk og var nemme at forstå. Det var enkle og konkrete værktøjer. Alle metaforerne fra cykelverdenen gav mening for folk - alle var med på jargonen og kunne overføre universet til sig selv - samtidigt med, at de kunne grine af det, fordi det var forholdsvis distanceret.
Den, der bed sig mest fast, var 1 NED & 1 OP! Det ligger hos os i arbejdsmiljøgruppen og ledelsen – for vi skal have det ud at leve!
Mads kan komme og sige noget, som vi fra ledelsen ikke kan stå og sige. Tingene bliver opfattet og taget imod på en anden måde, når det kommer fra Mads.
Mange tak for besøget og Mads' input!"

Lotte la Cour - skoleleder Randersgade Skole

udtalelse lærere foredrag

Executive Cognito – foredrag for 13 ledere i netværksgruppe

 ...Vi havde stor glæde af Mads' foredrag, da Executive Cognito afholdte et gå-hjem-møde. Mads fik med sin meget ligefremme og hudløs ærlige tilgang åbnet op for nogle vigtige dialoger og refleksioner blandt vores medlemmer.
Hvordan forholder man sig, når lynet pludselig slår ned og man skal genopfinde sig selv - forventningerne til og fra sin omverden og måske endnu mere forventninger til sig selv? Det er både inspirerende og rørende at lytte til. Tak til Mads for at dele dit mindset med os alle: én op, én ned og fremad!
Jeg vil anbefale Mads' foredrag til enhver gruppe, der trænger til et kærligt skub.

Frank Ewert – Direktør Executive Cognito

Foredrag Executive Cognito

 Ferrero – foredrag  for 20 konsulenter til salgsmøde

…1.000 TAK for et fantastisk spændende, indlevende, intensivt og ikke mindst super inspirerende foredrag i går. Jeg er virkelig glad for, at Mads kom – det var rigtig udbytterigt – på mange planer. For hold nu op – Mads er virkelig stærk!! 1 NED og 1 OP”

Christina Andersen – Field Sales Manager Ferrero DK

Foredrag Ferrero

 EGN – foredrag 18 produktionschefer

…Mine medlemmer var efter Mads' indlæg til vores netværksmøde meget tilfredse med, hvad de kunne lade sig inspirere af og tage med derfra. Jeg noterede mig bl.a. følgende udsagn, da der blev diskuteret efter foredraget:

– Det var ret interessant, at en metafor og retorik fra cykelsporten kunne lægges direkte over og bruges i en ledelsesmæssig kontekst.
– Han havde en virkelig god energi. Og det var en rørende historie, han fortalte og byggede det op om.
– Han har en god pointe i, at det er vigtigt at stemple ind og stemple ud igen – at arbejde med 1 NED og 1 OP – og gøre det bevidst.
–  Det var gode pointer om overspringshandlinger - og også pointerne med at flytte noget i det små rent faktisk skabet ret markante ændringer på sigt.”

Lars Jessen - Netværksleder EGN

mads herschend indlæg ledere

 AS3 – foredrag 40 medarbejdere til afdelingsmøde

…Det var en fornøjelse at have Mads Herschend på besøg i vores virksomhed. Udover en utrolig fangende indledning på sit foredrag var Mads rigtig god til at lave en sammenhæng imellem hans verden i sporten og vores daglige tanker og hverdag. Mads kom med mange gode arbejdsmetoder og tankegange, som vi helt sikkert vil tage til os i AS3!”

Anne Kragelund - Driftskoordinator AS3

Foredrag AS3

Best Sales A/S – foredrag for 15 sælgere til salgsmøde

Tilbagemeldingerne fra teamet har kun været positive og de har bestemt fået noget mentalt med på vores videre rejse FREMAD !

Super relevant historie, hvor man ser arbejdsdagen og ens hverdag fra en anden vinkel og får nogle gode punkter med f.eks en op, en ned, som man bestemt kan arbejde videre med, både personligt og Teammæssigt. Alt i alt et meget givtigt indlæg, som bliver præsenteret på en god og levende måde. Kan bestemt anbefales!"
Lars Wallentin - Adm. Direktør Best Sales A/S
Foredrag Best Sales

Ung-i-Århus – foredrag for 20 fritidspædagoger til udviklingsdag

…Mads var nærværende, lyttende og professionel. Jeg talte både lige efter og sidst på dagen med mine medarbejdere omkring oplægget – og tilbagemeldingen fra dem var ret entydig. De syntes, at Mads var en spændende oplægsholder, som formåede at inddrage dem og var struktureret undervejs. Han var god til at perspektivere sine pointer og oplevelser til noget genkendeligt fra deres hverdag. De fik hver især en god oplevelse og ny viden og inspiration med fra foredraget. 

Jeppe Lauge Nielsen - Fritidscenterleder i Århus Kommune
Foredrag Ung i Århus

Carl-Ras – foredrag for 30 konsulenter til salgsmøde

…Underholdende og skarpt indlæg fra den unge mand – der blev grinet ved alle bordene, samtidigt med at vi hver især fik redskaber med hjem forhold til vores arbejde. Koblingen til vores hverdag blev tydeligt skabt med 1 NED og 1 OP. Mads var super motiverende og inspirerende. Tak for en rigtig god start på vores kursusdag.”

Jørgen Tøtterup – Salgsdirektør Carl-Ras

Foredrag Carl Ras

Niras – foredrag for 20 graduates i Niras

 ...Tak for en inspirerende aften i vores alumnegruppe. Foredraget "fremad" støtter på mange måder op omkring den tankegang, som vi videregiver til vores graduates i Niras.
Det at kunne erkende, at man har lavet en fejl, og værdien i at reflektere over egne handlinger og evaluere på, hvad man skal gøre anderledes – det taler direkte ind i vores hverdag.
Det var spændende at høre om Mads' tilgang til udfordringer og forandringer – at ens tilgang langt hen ad vejen er afgørende for, hvor hurtigt og hvor langt man kommer fremad. Tak for en spændende aften.”

Anita B. Petersen  – Talent coach, Pharma Academy, Niras

Foredrag Niras

 Fuglsanggården – foredrag for 24 medarbejdere til teamdag

…Fuglsanggårdens køkken havde et super godt foredrag med Mads. Man får klart følelsen af, at hvor der er vilje - er der vej.
Mads viste, hvordan man kan bruge simple redskaber i kulturen til at ændre kommunikationen og følges ad. Han servede foredraget med engagement og indføling. Vi kan klart anbefale Mads herfra!”

Helle Thomsen - Plejecenterleder Fuglsanggården 

Foredrag Norddjurs

Easyfood – foredrag for 10 sælgere til salgsmøde

…Vi har i salgsgruppen haft fornøjelsen af et meget inspirerende foredrag af Mads, som jeg kraftigt kan anbefale. Mads formåede på en fin og enkel måde at drage paralleller til sportens verden med 1 op og 1 ned, sætte tingene i perspektiv og hjælpe med nogle gode værktøjer til at holde fokus på de rigtige steder for at opnå sine mål.”

Sebastian Weaver – CCO Easyfood

Foredrag Easyfood

Danaweb – foredrag for 18 medarbejdere til salgsseminar

 ...Folk flytter sig, når man har noget på hjertet. Mads har noget på hjertet, og derfor kan man ikke undgå at blive fanget af hans historie. Historien er så autentisk og inspirerende, at hverdagens udfordringer pludselig virker små og overkommelige for medarbejderne. Evnen til at tænke #FREMAD er noget en hver organisation kan bruge – både når man sætter mål og ikke mindst, når man skal indfri dem. Mads var god til at bruge hans oplevelse til at få os til at reflektere over vores egne evner til at tænke stort og ikke lade os begrænse. Der er kun en vej #FREMAD!”

Thomas Frost – Salgsdirektør Danaweb

Foredrag Danaweb

Scandic Food – foredrag for 18 konsulenter til salgsmøde

 ...Fantastisk indslag til vores salgsmøde – det fik sat gang i tankerne og gav stof til eftertanke. Det er altid godt med en øjenåbner, som skubber til og flytter nogle overbevisninger hos medarbejderne – det gjorde det her foredrag. Det var forfriskende pointer, som satte vores hverdag i perspektiv. Det var interessant med dit medbragte ”1 OP og 1 NED” fra cykelverden.” 

Lars Hald – National salgsdirektør Scandic Food

Foredrag Scandic Food

Orkla Health – foredrag for 40 medarbejdere til salgsmøde

…Vi inviterede Mads til at holde et foredrag i forbindelse med et større salgsmøde, som sluttede af med en stor galla award med mange forskellige priser.  Med Mads’ omdrejningspunkt og motto ”Fremad” er det muligt at relatere Mads' motiverende pointer til vores hverdag her på kontoret og de udfordringer, vi oplever der. Mads leverede et helt igennem fængslende foredrag. Han forstår om nogen at fange lytterne og involvere dem. Det blev ikke et foredrag om en ulykke som ændrede alt, men et inspirerende og motiverende foredrag om, hvordan man hver dag har et valg i, hvordan man vælger at angribe vores udfordringer…”

Dorthe Schlichter – Marketing Manager Orkla Health

Foredrag Orkla

McDonald's – foredrag for 36 teamledere til teamledermøde

…Mads fik med sin personlige historie og det, han har gennemgået for at kunne leve en ny drøm ud, virkelig sat nogle gang i noget hos de tilhørende. Stor respekt for det Mads i dag har opnået på trods af den meget alvorlige ulykke, han har været udsat for.
Mads er et levende bevis på, at selvom ens drømme af den ene eller anden årsag pludselig tager en drejning, så er der stadigvæk masser af muligheder for den som har viljen, motivationen og som tør.”

Claus Strand – Franchisetager McDonald's

Foredrag McDonalds

PLACER JER ORDENTLIGT I FELTET

Flere referencer på foredragsholder Mads Herschend

Sønderborg Kommune – foredrag for medarbejdere

...Foredraget har levet op over alle mine forventninger! Mads' personlighed skaber et trygt miljø for medarbejderne, således at de går derfra overbeviste fra foredraget. Derudover fik hans entusiasme dem til at reflektere over de udfordringer, som de netop nu står overfor, samt at åbne op for at tale om netop disse. Mit indtryk er, at foredraget har givet mange af medarbejderne motivation til at tage ansvar for deres problemstillinger på arbejdet."

Petra Grünewald, Projektleder i Sønderborg Kommune

Foredrag Sønderborg Kommune

 Vestsjællands Dental – foredrag til kursusdag

…Vi fik tilbagemelding fra vores deltagere, hvor der overalt var stor tilfredshed med Mads' foredrag om motivation i forandringer og modgang. Indholdet i foredraget skabte efterfølgende god diskussion i forhold til vores mange deltageres arbejde på klinikkerne – men lige så meget fremførelsen og hans energi på scenen skabte smil på læben og latter blandt bordene…”

Leif Pedersen – Direktør Vestsjællands Dental

Foredrag dental

Foreningen Nydansker – foredrag for ansatte

…Mads Herschend har leveret et super motiverende oplæg til mine kolleger og mig, med en indlevelse og en professionalisme som man sjældent ser hos en så ung person. Det er et engagerende, hudløst ærlig og utroligt motiverende foredrag, som efterlader en med nye perspektiver til at imødegå forandringer på arbejdspladsen.
Jeg kan kun anbefale andre at booke Mads og deltage til hans foredrag og arbejde med de enkle klare budskaber. RESPEKT.. og Fremad!”

Torben Møller-Hansen – Direktør Foreningen Nydansker

Foredrag Foreningen Nydansker

Fyns Almennyttige Boligselskab – foredrag til afdelingsmøde

… Mads var både inspirerende og motiverende overfor netop vores afdelingsbestyrelsesmedlemmer. Historierne og de emner, der blev bragt op, gav stof til eftertanke og var aktuelle i forhold til vores kursus. Samtidig har han en dejlig humoristisk og optimistisk tilgang til livet. Så herfra skal lyde en stor tak for et motiverende foredrag!  

Britt K. Strehlau – Direktionssekretær Fyns Almennyttige Boligselskab

Foredrag Boligselskab

Helsinge Hallerne - foredrag for ansatte

...Ramt i hjerteregionen igen. Dybt, medfølende, ægte og meget personligt foredrag, hvor vi nemt kunne perspektivere til vores egne udfordringer.
Vekselende mellem smil, glæde og humor over mod den meget seriøse del, hvor tankerne bliver vækket, og vi bliver mindet om, hvor "sårbare" vi er, når vi ikke tager fat, og hvor hurtig en helt almindelig dag på kontoret pludselig som lyn fra en klar himmel kan ændre hele situationen. Og selv om jeg havde hørt foredraget ganske kort tid inden, blev der sat gang i nye tanker. Overrasket og overbevist.
Tak Mads – vi er klar til at gå/se FREMAD!"

Jan Dissing - Hal-direktør Helsinge Hallerne

Foredrag Helsinge Hallerne

Ringkøbing Skole - foredrag for ansatte

"... Tak for et fantastisk møde med Mads og et foredrag om motivation og mental styrke på Ringkøbing Skole. Mads kom virkelig udover rampen og bragte sportsverdenen og skoleverdenen sammen på en super relevant måde. Jeg blev meget inspireret af foredraget. Jeg synes, at Mads forbandt sine personlige erfaringer og katastrofen sammen på en fornem og inspirerende måde."
Britta Junge – Lærer på Ringkøbing Skole

Foredrag Ringkøbing Lærere

Linie 10 - foredrag for ansatte

"... Han havde under foredraget vores fulde opmærksomhed og fortalte med indlevelse, humor og alvor omkring sin kamp tilbage til livet, og det liv han ønsker at leve. Mads er en autentisk og god formidler, som har en god fornemmelse for at blande foredrag, hvor deltagerne er passive med en spørgerunder og andre aktiviteter, hvor vi var aktive. Alt omkring foredraget var tilpasset til aftalte tid og afrundet på meget professionel vis."
Allan Kierkegaard – Skoleleder Linie 10

Foredrag lærergruppe

Idrætshøjskolen Bosei

…Vi har haft fornøjelsen af Mads Herschend som foredragsholder på Idrætshøjskolen Bosei. Mads er en skarp formidler, som evner at fortælle sin spændende og gribende historie helt i øjenhøjde, hvor ingen tilhører er i tvivl om, hvad budskabet er; nemlig at tage fat om udfordringerne, vi står overfor – og så ellers bare FREMAD. Mads inddrager aktuelle eksempler, hvilket giver deltagerne en direkte identifikation og en tro på, at det kan lade sig gøre at fuldføre et mål trods store udfordringer…”

Kenneth Retslov – Forstander på Idrætshøjskolen Bosei

Foredrag Bosei

Danish Bike Awards 2014 – nomineret til årets profil

"...Mads Herschend gjorde sig i 2014 voldsomt bemærket. Den unge cykelrytter styrtede slemt i et A-klasse landevejsløb og måtte efterfølgende, i livsfare, flyves fra Sorø til Rigshospitalet i København, hvor han blev lagt i kunstigt koma. Rækken af skader var lang. Ikke desto mindre kæmpede Herschend sig igennem og gjorde sig, så snart han kunne komme til det, til talsmand for bedre sikkerhed i forbindelse med cykelløb – og cykling generelt. Den kamp og indstilling har inspireret og motiveret mange og er også blevet taget til efterretning i dansk cykelsport på alle niveauer."

Har disse referencer skabt ro – så lad os tage en snak. Du kan kontakte mig ved at trykke på knappen herunder. Kontakt er naturligvis uforpligtende.

Vil du høre mere?
Har du en forespørgsel til mig og vil gerne høre mere? Så kontakt mig uforpligtende her:

Kontakt

Mads Herschend
Tlf: 2616 1019
E-mail: foredrag@madsherschend.dk

Kontakt og book foredragsholder athenas