Boost dine medarbejderes produktivitet og indsats med konkrete værktøjer til forandringer og vaner

Lær jeres medarbejdere om hemmeligheden bag vedvarende forandringer og skab den ønskede adfærd med foredrag om vaner og forandringer

Tag en uforpligtende snak med mig og hør om mulighederne og hvad et foredrag kan gøre hos jer

Foredrag om vaner og forandringer - Det her tager I med

En praktisk strategi og taktik som kan implementeres med det samme og bidrage til bedre resultater

En indsigt i videnskaben bag adfærdsændringer, vaner og varige forandringer – og redskaber til at præstere godt 

Brug 1 NED & 1 OP til at nå jeres opstillede mål og KPI’er. Giv jeres medarbejdere et enkelt værktøj til at optimere deres indsats i hverdagen

En stærk fælles referenceramme og fælles sprog som bliver brugt efter foredraget internt mellem kolleger

H. Lundbeck A/S – foredrag for 30 IT-konsulenter
 ... Den feedback, der er kommet fra vores medarbejdere i flere afdelinger, er udelukkende af positiv karakter! "Inspirerende" er det udtryk, flest har brugt, og jeg har på kontoret hørt ”1NED / 1OP – FREMAD" citeret flere gange om ugen.
Det med at stoppe op og reflektere har været en god påmindelse. Ligeledes at man selv har indflydelse på, hvordan dagen den bliver. Mads fortalte med stor indlevelse og var god til at fastholde sit publikum.
Tak for at få sat gang i tankerne hos os!"

Didde Rein – Head of department IT Integration & SAP Basis

Adfærd foredragsholder

Royal Unibrew – foredrag for 140 konsulenter til salgsmøde
... Forrygende spændende, energifyldt og relevant foredrag, som med en uventet vinkel dragede rammende paralleller til den måde, vi vælger at agere på ift. forandringer og udfordringer. Vi fik sat tankerne i gang i forhold til de små ting, vi kan gøre for at spille hinanden gode, og tanker om hvordan vi påvirker hinanden på tværs af organisationen. Mads' fokus 1NED/1OP er allerede en del af vores kommunikation og fællessprog.

Kasper Ryttersgaard – Commercial Director Royal Unibrew

Foredrag Royal Unibrew

Bliv dygtigere til at gennemføre jeres forandringer

SÅDAN SKABER I VARIGE FORANDRINGER I ORGANISATIONEN
ELLER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Frygten for forandringer på arbejdspladsen er stadig en af de helt store udfordringer i forskellige organisationer. Jeg arbejder med at bryde gode præstationer ned til en nem og håndterbar tilgang i hverdagen.

Det medrivende foredrag er ikke baseret på holdninger - men baseret på videnskaben i adfærdsændringer. Opdagelser som stadig for få har den rette indsigt i. 

I foredraget arbejder jeg med jeres medarbejdere i forhold til de muligheder og forhindringer, vi selv kan påvirker, når vi står overfor nye IT-systemer, afslag fra kunder, fejlordrer og politiske regler, som vi alle skal forholde os til.
Jeg sætter fokus på forandringer som et vilkår, der skal accepteres.

Inden foredraget er slut har deltagerne perspektiveret over holdets placering i feltet i hverdagen og har besluttet, hvad der allerede i morgen bliver første indsats i forhold til deres vaner. 

Vil du have Mads ud og holde foredrag om vaner og forandringer for jeres medarbejdere?
Jeg kan hjælpe jeres arbejdsplads med at optimere samarbejdet. Lad os tage en uforpligtende snak med udgangspunkt i jeres situation. 

Kontakt

Mads Herschend
Tlf: 2616 1019
E-mail: foredrag@madsherschend.dk

Kontakt og book foredragsholder athenas