Adfærdsmekaniker der fokuserer på at hjælpe
virksomheder og arbejdspladser med at nå deres mål

Kom i mål med jeres adfærdsændringer

Jeg, Mads Herschend, er adfærdsmekaniker, foredragsholder, igangværende forfatter og ekspert inden for adfærd, vaner og forandringer.

 

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe arbejdspladser med optimering af forestående forandringsprocesser, arbejdet med daglige vaner og at lykkes med adfærdsændringer.

 

Med mine evner formår at give mit publikum et nyt perspektiv på deres udfordringer, og jeg understreger vigtigheden af de små konstante indsatser hver dag – i forhold til at lykkes med at ændre noget.

Coloplast foredrag
Foredrag for kommunale arbejdspladser Københavns Kommune
Leo_Pharma_logo.svg
Foredrag Arla Foods
Adfærd foredragsholder
reference foredrag århus
McDonald's_Golden_Arches.svg
Foredrag Royal Unibrew

Når I booker mig til et foredrag, får I:

Et medarbejder-team med en indsigt i mekanismen bag adfærdsændringer og inspirationen til at gøre noget ved det

Et foredrag med nærvær som inddrager jeres medarbejdere med diskussioner og refleksioner

Konkrete redskaber til at overkomme udfordringer og forandringer – baseret på videnskaben bag adfærd

Inden foredraget er slut har deltagerne perspektiveret over holdets placering i feltet i hverdagen – og hvordan de selv kan bidrage til holdet.

Deltagerne beslutter undervejs, hvad der allerede i morgen bliver første indsats i forhold til deres vaner i organisationen.

Adfærdsmekanik hos jer

Står I over for større forandringer, implementering af nye tiltag, fokus på vaner og samarbejde – så er jeg ofte et populært valg på mange arbejdspladser. Tag et kig på mine referencer på mine foredrag her – referencer og udtalelser.

 

Jeg inspirerer mine deltagere til foredragene til at tage fat og til at starte arbejdet med ændringer, arbejdsglæde eller samarbejde. Det gør jeg bl.a. pga. min tilgang til adfærdsændringer. Det er simpelt og relaterbart og ikke pakket ind i akademisk teori.

 

Jeg har holdt foredrag for ledergrupper på 8 personer, medarbejdergrupper på 30-100 personer og har stået på BREMEN Teater foran 500 mennesker.


Hver enkelt foredrag bliver tilpasset, så det er relevant og taler ind i deltagernes hverdag. Jeg tilbyder foredragene på dansk, engelsk og norsk.

DET ER DE SMÅ TING
DER GØR FORSKELLEN!

Vil du høre hvordan en adfærdsmekaniker kan bidrage hos jeres medarbejdere?
Mads kan hjælpe jeres arbejdsplads med at optimere samarbejdet. Tag en uforpligtende snak med Mads med udgangspunkt i jeres situation. 

Kontakt

Mads Herschend
Tlf: 2616 1019
E-mail: foredrag@madsherschend.dk

Kontakt og book foredragsholder athenas